Jannes gubbröra på rågbröd

4 röster
15 min
4

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Se fler recept från

Halv åtta hos mig


Visa mer
15 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 ägg
  • 100 g anjovis
  • 1 msk senap
  • 2,5 dl crème fraiche
  • 1 msk fryst dill
  • 1 msk fryst gräslök
  • rågbröd
  • salt
  • vitpeppar

Gör så här

  1. Koka äggen i ca 10 minuter och mosa dem sedan med en gaffel.
  2. Hacka ansjovisfiléerna och blanda i de andra ingredienserna.
  3. Smaka av med salt och peppar. Lägg på rågbrödsskivor och toppa med lite dill.
8 maj 2012
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept