I samarbete med Abba

Italiensk tonfisksallad med oliver och mozzarella

0 röster
10 m
4
Italiensk tonfisksallad med oliver och mozzarella
Foto: Köket
10 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 romansallad
  • 1 röd lök
  • 2 dl gröna oliver
  • 2 bollar mozzarella
  • 2 burkar Abba tonfisk i sås – Italiensk vinägrett
  • 200 g små tomater, halverade
  • 1 citron, saft och skal
  • basilika, garnering

Gör så här

  1. Skölj och strimla salladen. Skala och hacka löken.
  2. Lägg upp salladen på ett fat och fördela oliver, mozzarella, tonfisk, tomater och rödlök över salladen. Häll över lite av vinägretten från tonfiskburken.
  3. Pressa över lite citronsaft och riv över skalet. Garnera eventuellt med basilikablad.
15 maj 2018

Fler goda recept