Högrevsgryta med chorizo, paprika, tomat och spiskummin

50 m
4

Höstig köttgryta på högrev, chorizo, paprika och tomat. Görs riktigt snabbt och enkelt i tryckkokare.

12 september 2015
50 m
4

Du behöver

  • 1 kg högrev, i mindre bitar
  • 300 g färsk chorizo, i skivor
  • 4 röda paprikor, i grova bitar
  • 4 tomater, i klyftor
  • 3 gula lökar, i grova bitar
  • 2 potatisar, i mindre bitar
  • 3 klyftor vitlök, i skivor
  • 3 tsk spiskummin
  • 1 lagerblad
  • 3 kvistar rosmarin
  • 2 dl rödvin
  • 3-4 dl kalvfond
  • olja, att bryna i
  • salt

Gör så här

  1. Bryn köttet i en tryckokare. Tillsätt övriga ingredienser och toppa med rödvin och kalvfond. Koka upp och stäng locket på tryckokaren, koka under fullt tryck i 30-40 minuter.
  2. Ta av locket och låt grytan koka någon minut till och smaka av med salt.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Grytor från kända varumärken

Grytor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept