Köket.se
Vad vill du laga idag?
Sök
Hemgjorda grissini
5 röster
15 stycken
Foto: Pernilla Thelaus/TV4
Av
Johan Sörberg
Från
Hela Sverige bakar
Buffé
Fest
Tilltugg/snacks/snittar
Bröd
Johan Sörbergs recept på hemgjorda brödpinnar.
Visa mer
15 stycken
Du behöver
300 g
vatten
320 g
vetemjöl
150 g
durumvetemjöl
20 g
olivolja
15 g
jäst
15 g
salt
Pensling
ägg
valfri topping
Lägg till i inköpslista
Gör så här
Blanda ihop ingredienserna till en deg med hjälp av en bakmaskin. Degen ska blandas i 10-20 minuter så glutenet blir fullt utvecklat.
Låt degen vila 20 min .
Dela och rulla ut till grissini-pinnar. Pensla med ägg och strö på valfri topping. Jäs ca 20 minuter.
Grädda i 210 grader, ca 7-8 minuter.
8 oktober 2015
Kommentera receptet
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut
Spara
Läs vår kommentarspolicy
Till tipsen >>
5 smarta våffeljärn!
Presenteras av Kökets butik
laddar fler recept...
Laddar fler recept...
Du behöver JavaScript aktiverat för att Köket.se ska fungera optimalt.
Läs mer här