Kött: Sätt ugnen på 175°. Bryn köttet runt om i en stekpanna, lyft över i en smord ugnssäker form och ställ in att eftersteka i ugnen tills innertemperaturen är 80°, det tar ca 1 timme. Ta ut köttet och låt det vila i folie i 10 minuter. Skär upp i tunna skivor.
Rödvinssås: Finhacka schalottenlöken. Smält smöret i en kastrull och fräs schalottenlöken i smöret utan att den tar färg. Ta av från värmen och rör ner mjölet. Koka upp vinet och buljongen i en annan kastrull. Ställ tillbaka den första kastrullen på plattan och spä redningen med buljong och vin, lite i taget under ständig omrörning. Krydda med salt och peppar. Låt såsen puttra på svag värme utan lock i 10 minuter. Rör om då och då. Sila såsen.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Servera köttet med pastan och såsen.