Putsa filén. Salta och peppra den runt om. Pensla med soja (i klippet står det felaktigt hoisinsås).
Bryn på fläskfilén runt om. Lägg i en ugnssäker form. Ställ in i ugnen ca 25 minuter.
Mixa alla ingredienser till dressingen i en cylinderformad bunke med stavmixer till en slät dressing. Ställ svalt fram till servering.
Tillaga nudlarna enligt anvisning på paketet. Häll av i durkslag och spola dem i kallt vatten.
Klipp nudlarna så att de inte är så långa. Lägg dem på ett stort serveringsfat.
Skär salladen i strimlor. Skala och skär moroten i tunna strimlor. Dela, kärna ur och skär avokado i skivor. Klyfta tomaterna. Strimla salladslöken.
Blanda nudlarna med den strimlade salladen på fatet. Toppa med morot, avokado, tomater och salladslök. Ringla över dressingen och toppa med hackad koriander och limeklyftor.
Pensla den färdiga fläskfilén med hoisinsås och strö över sesamfrön. Skär i fina skivor och lägg upp på salladen.