Havrepannkaka med färska bär

20 röster
15 m
1
Havrepannkaka med färska bär
Foto: Bianca Brandon-Cox

Pannkaka gjorda på havregryn. Använd helt glutenfria havregryn så blir det ett enkelt och gott sätt att få till glutenfria pannkakor. Servera med färska bär.

Recept ur boken ”Bli blodsockersmart” av Kristina Andersson

Visa mer
15 m
1

Du behöver

  • 1 dl havregryn
  • 0,5-1 msk fiberhusk
  • 2 ägg
  • en skvätt mjölk
  • blandade bär, till servering
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Finfördela havregrynen med fingrarna alt. mixa väldigt hastigt i en mixer. Blanda ägg, havremjöl, husk och ev. en skvätt mjölk. Låt stå någon minut. Stek i smör eller kokosfett. Servera med bär.
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...