Albondigas (heta spanska köttbullar) i chilisås

Albondigas (heta spanska köttbullar) i chilisås
Foto: TV4

Albondigas (heta spanska köttbullar) i chilisås

0

4 steg att laga

6 ingredienser

Spanien möter Sverige i en härlig tomatsås. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Dryck: Sangria.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 300 g nötfärs
  • 1 chorizokorv
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 0,5 krm peppar
  • peppar

Gör så här

  1. Ta ut innanmätet från korven.
  2. Stek i panna ihop med nötfärsen.
  3. Knäck i ägget.
  4. Ta upp och rulla bollar.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Cervera header julklappstips

11 klassiska julklappar för alla smaker

Tips!

Läs mer