Karré läggs i en rimningslag och får god smak av vitlök, rosmarin och oregano. Efter att ha rimmats läggs köttet på grillen och serveras med den godaste salladen Ernst vet - den italienska tomat- och brödsalladen panzanella.
Blanda vatten, salt, muscovadosocker, vitlök, oregano, rosmarin och svartpeppar i en stor kastrull och koka upp. Låt svalna helt.
Lägg karrén i en stor plastpåse och häll i rimlagen. Förslut påsen och lägg den i kylen i 12-24 timmar.
Ta ut karrén ur påsen och torka av den med hushållspapper. Salta och peppra och gnid in dem lite olivolja.
Grilla köttet på en het grill, ca 3-4 minuter per sida, tills de är genomstekta.
Panzanella
Lägg körsbärstomaterna i en plastpåse, mosa sönder dem så att innanmätet rinner ut. Lägg de mosade tomaterna i en stor salladsskål. Skär resterande tomater i grova bitar.
Blanda tomaterna med stjälkselleri, salladslök, vitlök, och svartpeppar i en stor skål.
Grilla brödskivorna snabbt på grillen så att de får lite färg och knaprig yta. Skär dem i cm-stora tärningar. Blanda dem med tomatblandningen.
Vispa ihop balsamvinäger, olivolja, honung, basilika och persilja i en skål. Smaka av med salt.
Häll dressingen över panzanellan. Blanda väl. Strö över parmesan.