Kryddsmör: Pressa saften ur limen och rör ner limesaften och saltet i smöret. Forma till en rulle och lägg i frysen till servering.
Risotto: Finhacka schalottenlök och vitlök. Fräs schalottenlök, vitlök och lagerblad i olivolja. Tillsätt riset och låt fräsa i ytterligare någon minut. Slå på vinet och rör om tills det kokat in. Sänk värmen och tillsätt buljongen, lite i taget under omrörning. Koka tills riset är mjukt men fortfarande har en kärna kvar. Fiska upp lagerbladet. Skär tomaten i små bitar. Ta bort kastrullen från värmen. Vänd ner parmesanost och smör. Krydda risotton med salt och peppar och vänd ner tomatbitarna.
Koka sparrisen mjuk i lättsaltat vatten. Panera fisken i mjölet, krydda med salt och peppar. Pensla grillpannan med lite olja och grilla fisken vackert gyllene på båda sidor. Servera genast med risotton, sparrisen och kryddsmöret.