Green bean fries med parmesan

Green bean fries med parmesan
Foto: Stephanie Bjelkstam
Leila Lindholm
Leila Lindholm

Green bean fries med parmesan

6 ingredienser

25 m

Ugnsrostade bönor med parmesan. Trevligt tillbehör eller som snacks!

Se Leila Lindholm laga receptet

logo

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 400 g haricots verts och gula vaxbönor
  • 1 klyfta vitlök, finriven
  • 1 bit parmesanost
  • flingsalt
  • svartpeppar, från kvarn
  • rosmarin

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Lägg bönorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja, strö över flingsalt, gnid in finriven vitlök och riv över parmesan.
  3. Ugnsbaka i ugnen i cirka 15 minuter tills kanterna har fått färg. Servera varma.