Tänk på att djupfrysa köttet i 2 dygn innan du gravar det. Sedan ska det marinera i ett par timmar för att slutligen grava under 2 dygn. Det tar tid, men är väldigt enkelt. Det här receptet är tänkt som en förrätt.
Gnid in det tinade köttet med olja och konjak och låt det ligga några timmar.
Blanda 1 msk salt med sockret och alla kryddor. Gnid in köttet med kryddblandningen. Lägg köttbitarna tätt tillsammans och vira in dem riktigt hårt i folie. Lägg paketet i kylskåp i 2 dygn.
Senapssås: Riv pepparroten. Blanda gulan, senapen och 1 tsk salt och rör sedan ner oljan droppvis. Blanda i konjaken och smaksätt med några stänk worcestershiresås och riven pepparrot. Ta lite i taget av varje och pröva dig fram till rätt balans.
Torka köttet fritt från kryddorna och skär det sedan så tunt som möjligt i prydliga skivor med tunn vass kniv. Servera senapssåsen till.