Gräddig fiskgratäng med dill och broccoli

45 röster
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • smör, till formen
  • 4 fiskfiléer av vit fisk
  • 500 g broccoli
  • 0,5 dl dill, hackad
  • 0,5 dl gräslök, hackad
  • salt och peppar
  • 3 dl matlagningsgrädde

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smöra en ugnssäker form. Salta fiskfiléerna, rulla ihop och lägg ner i formen.
  3. Bryt broccolin till mindre buketter, hacka ner stammen och lägg längst med kanterna på ugnsformen.
  4. Strö över lite dill, gräslök, salt och peppar över fisken. Slå sist över grädden och toppa med lite mer dill och gräslök.
  5. Gratinera i ugnen i 15-18 minuter eller tills fisken är klar.
14 oktober 2016
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept