Jespers pepparkryddade quornbiff

11 röster
4
Jespers pepparkryddade quornbiff
Foto: TV4
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 Quorn Pepparkryddad Grillbiff
  • 2 salladslökar
  • 150 g salladsmix (till exempel mangoldskott, rucola och endiver)
  • 150 g sockerärtor
  • 1 tomat
  • 8 rädisor
  • 1 granatäpple

Äppel- och myntasås

  • 1 dl naturell bredbar färskost
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 grönt äpple, rivet
  • 2 msk färsk mynta, hackad
  • olivolja, till stekning

Gör så här

  1. Blanda crème frâichen och färskosten i en bunke.
  2. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
  3. Hacka ner vårlökarna, sockerärtorna, tomaten i jämnstora bitar.
  4. Skiva rädisorna, skölj salladen och strimla eller riv ner den i en bunke tillsammans med resten av grönsakerna.
  5. Ringla över lite olivolja, salt och peppar.
  6. Strö till sist över några granatäppelkärnor.
  7. Stek de pepparkryddade grillbiffarna i olivolja tills de är gyllenbruna, enligt förpackningens instruktioner.
23 april 2010