100 g källarlagrad getost (vit caprin eller chèvre)
salt
peppar
Gör så här
Lasagne: Sätt ugnen på 175 grader.
Gör en vitsås, smält smör, tillsätt mjöl och låt brynas ihop i 2-3 minuter. Tillsätt mjölk, grönsaksbuljong och peppar. Låt såsen koka cirka 5 minuter under omrörning. Låt den svalna lite och rör ner riven ost, timjan och crème fraiche. Spara lite ost att strö över. Smaka av med salt och peppar
Skala och hacka löken, strimla grönkål och riv majrova och rör ner i såsen. Tillsätt 2 ägg.
Varva plattor med sås i smord ugnsfast form, minst 6 varv. Avsluta med en lasagneplatta, lite mjölk och eventuellt lite riven ost.
Grädda lasagnen i nedre delen av ugnen cirka 45 minuter.
Ostcrème: Mixa alla ingredienser med mixerstav till en slät crème. Servera lasagnen med ostcrème och broccoli och en god grönsallad.