Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Fish and chips Mannerström & son
Fish and chips Mannerström & son
Betyg: 5 av 5 (1 röster)
1
Spara
Av:
Erik Lallerstedt
Från:
Nyhetsmorgon
11
ingredienser
Såser och röror
Vardagsmiddag
Ingredienser
portioner
600 g fryst pommes frites
1 förp fiskpinnar [400 g]
1 msk smör (eller margarin)
Sås 1:
1 rödlök
2 dl lätt crème fraiche
1 msk kaviar (t ex slotts)
0,5 dl gräslök, hackad
Sås 2:
1 tsk tigersauce
3 msk sweet chilisås
1 tsk rödvinsvinäger
1 tsk soja
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Tillaga pommes frites enligt förpackningens anvisningar.
Sås 1: Skala och finhacka rödlöken. Blanda rödlök, crème fraiche, kaviar och gräslök i en skål.
Sås 2: Blanda tigersauce, sweet chilisås, rödvinsvinäger och soja i en kastrull. Låt koka upp och sedan svalna.
Stek fiskpinnarna gyllenbruna i matfettet i en stekpanna. Servera!
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut