Gratinerade champinjonhattar
Gratinerade champinjonhattar
10 ingredienser
20 min
Serveras med en sallad av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.
Ericas vintips
Santa Carolina Reserva Semillon, 666601
**
Erica bjöd även på**
Kolla in alla recept på
Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Ingredienser
- champinjon, stora
- 1 gul lök
- rökt skinka
- crème fraîche
- Vitlök (efter smak)
- svartpeppar (efter smak)
- salt (efter smak)
- ost
- rucolasallad
- körsbärstomater
Gör så här
- Gröp ur champinjonerna och stek inkråmet tillsammans med gul lök.
- Blanda i övriga ingredienser, förutom osten, ruccola och tomater.
- Lägg blandningen i champinjonhattarna.
- Strö över ost
- Gratinera i ugnen 200 grader.
- Servera på en bädd av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.