Engelska muffins Använd en köksassistent eller stor skål.
Blanda tapiokastärkelse, bovetemjöl och salt.
Koka upp mandelmjölk och margarin under omrörning.
Häll den heta mjölkblandningen över mjölet och blanda ihop, låt svalna i 20 minuter.
Blanda vatten och socker i en liten skål, tillsätt jästen och låt den vakna i 15 minuter.
Blanda jästvattnet med mjöl/mjölkblandningen, täck skålen och låt jäsa i 30 minuter.
Värm ugnen till 175 grader.
Smörj 8 stycken 8 cm utsticksringar av metall på insidan med rapsolja.
När degen jäst klart så tillsätt äggvitorna och rör till en slät smet.
Hetta upp en stor panna på spisen och tillsätt lite olja, ställ så många utsticksringar som ryms i pannan.
Häll en knapp deciliter smet i varje ring och stek på medelvärme i 5 minuter.
Vänd varje muffinsen med ringen kvar och stek ytterligare 5 minuter på andra sidan.
Flytta över alla muffinsen till en plåt täckt med bakplåtspapper och ta bort utsticksringarna.
Baka av i ugn 10-12 minuter. Låt svalna på galler.
Pocherade ägg
Använd färska ägg direkt från kylskåpet.
Sila av den tunna delen av äggvitan.
Använd sjudande vatten med lite ättika i vattnet.
Sätt snurr på vattnet med en slev innan du häller ner äggen. Forma äggen med en hålslev.
Lyft upp äggen med hålsleven och tryck försiktigt med ett finger för att känna när ägget är klart (ca 1,5-2 minuter).
Hollandaise Ta fram en kastrull och en rostfri skål som passar i kastrullen, häll vatten i kastrullen till en nivå där vattnet precis når botten på skålen.
Koka upp och sänk temperaturen så vattnet sjuder.
Blanda ägg, mjölk, vatten och kryddor i skålen under ständig vispning. Vispa tills blandningen tjocknar men inte längre för då blir det äggröra.
Vispa ner margarinet lite i taget till en smidig sås.
Ta av kastrullen från värmen och låt skålen stå kvar till servering så håller sig såsen varm.