Savoykålsfylld canneloni

Savoykålsfylld canneloni
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Savoykålsfylld canneloni

0

3 steg att laga

8 ingredienser

24 min

Savoykål med vitt vin och canneloni är en lättlagad och god förrätt.

Ingredienser

portioner2 portioner
  • 0,5 savoykål, hackad
  • 1 schalottenlök, hackad
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • 1 msk grönpeppar i lag, hackad
  • 4 rör cannelloni
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Koka ihop grädde, vitt vin, charlottenlök och savoykål till en tjock konsistens.
  2. Tillsätt salt peppar och grönpeppar.
  3. Fyll cannelonin och grädda i ugn 190 grader i ca 12min. Färdigt att servera.