Krabbrullar med zuccini och tomat på toast
Krabbrullar med zuccini och tomat på toast
11 ingredienser
Goda zuccinirullar fyllda med krabbkött serverat på stekt bröd.
TINA THÖRNERS MATKASSE
Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Där ska det finnas grönsaker, fisk-skaldjur, potatis, vitt vin, grädde, annorlunda kryddor
− Aborre ca 30:-
− Krabbkött burk 170g ca 15:-
− Timjan ca 10:-
− Potatis ca 5:-
− Emmenthaler ca 20:-
− Oliver dela på burk ca 15:-
− Squash ca 10:-
− Tomat ca 5:-
− Päron ca 5:-
− Vitt bröd ca 5:-
− Snaps, tomtebloss, praliner
TOTALT: 120:-
Ingredienser
- 1 förp krabbkött
- 1 zucchini, i tunna skivor
- 1 schalottenlök, hackad
- 1 msk citronsaft, färskpressad
- 2 skivor bröd
- 2 tomater, tärnade
- 2 msk crème fraîche
- rapsolja
- salt
- peppar
- cayennepeppar
Gör så här
- Blanda krabbkött, lök, citronjuice, tomat, creme fraiche smaksätt med cayennepeppar, salt och peppar.
- Stek brödskivorna i rapsolja.
- Koka zucciniskivorna i saltat vatten i ca 30 sekunder.
- Rulla in krabbröran i zuccinin och servera på det stekta brödet.