Krabbrullar med zuccini och tomat på toast

Krabbrullar med zuccini och tomat på toast
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Krabbrullar med zuccini och tomat på toast

0

11 ingredienser

Goda zuccinirullar fyllda med krabbkött serverat på stekt bröd.

TINA THÖRNERS MATKASSE

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Där ska det finnas grönsaker, fisk-skaldjur, potatis, vitt vin, grädde, annorlunda kryddor

− Aborre ca 30:-
− Krabbkött burk 170g ca 15:-
− Timjan ca 10:-
− Potatis ca 5:-
− Emmenthaler ca 20:-
− Oliver dela på burk ca 15:-
− Squash ca 10:-
− Tomat ca 5:-
− Päron ca 5:-
− Vitt bröd ca 5:-
− Snaps, tomtebloss, praliner
TOTALT: 120:-

Ingredienser

portioner4
  • 1 förp krabbkött
  • 1 zucchini, i tunna skivor
  • 1 schalottenlök, hackad
  • 1 msk citronsaft, färskpressad
  • 2 skivor bröd
  • 2 tomater, tärnade
  • 2 msk crème fraîche
  • rapsolja
  • salt
  • peppar
  • cayennepeppar

Gör så här

  1. Blanda krabbkött, lök, citronjuice, tomat, creme fraiche smaksätt med cayennepeppar, salt och peppar.
  2. Stek brödskivorna i rapsolja.
  3. Koka zucciniskivorna i saltat vatten i ca 30 sekunder.
  4. Rulla in krabbröran i zuccinin och servera på det stekta brödet.