Cristers kantarelltoast

Foto: TV4
Cristers kantarelltoast
10 ingredienser
30 min
Frasigt stekt surdegsbröd toppas med smörstekta kantareller och rårörda lingon.
Ingredienser
- 5 dl kantareller
- färsk timjan
- 2,5 dl parmesanost, riven
- 2 dl crème fraîche
- 1 msk majonnäs
- 4 skivor levainbröd
- 3 msk rårörda lingon
- smör
- salt
- peppar
Gör så här
- Riv kantarellerna i lite mindre bitar.
- Stek dem i smör och lite färsk timjan. Salta och peppra efter smak. Sila av de stekta kantarellerna men spara vätskan.
- Mixa eller rör ihop den rivna parmesanen, kantarellvätskan, några stekta kantareller, crème fraiche och majonnäs.
- Stek brödet, bred på parmesankrämen, lägg på de brynta kantarellerna och toppa med lite lingon. Klart att servera!