Crème Brûlée med citrussallad
Crème Brûlée med citrussallad
11 ingredienser
1 h 30 m
Crème Brûlée smaksatt med soja tillsammans med en frisk citrussallad kan bli ett perfekt avslut på en god middag.
Se Frida Ronge laga receptet

Ingredienser
Crème Brûlée
- 0,75 dl mjölk
- 1 dl strösocker
- 3 dl grädde
- 4 äggulor
- 0,5 dl japansk soja
- 1 dl rörsocker (till att bränna av med)
Citrussallad
- 0,5 limefrukt
- 1 blodapelsin
- 1 apelsin
- 1 blodgrapefrukt
- 5 färska myntablad
Gör så här
Crème Brûlée
- Värm upp mjölken och häll i sockret, så att sockret smälter.
- Blanda ihop resten av ingredienserna och häll i formar, ca 1 dl i varje.
- Ställ formarna på en plåt och grädda i ugnen på 95 grader varmluft i ca 45 minuter till en innertemperatur på 94 grader.
- Låt svalna och ställ sedan i kylskåpet. Strö över socker och bränn av precis innan servering.
CitrussalladFilea alla citrusfrukter.
- Strimla myntan, pressa över limesaft och rör ihop allt.