Sallad Capresa
Sallad Capresa
6 ingredienser
En förrättssallad toppad med valnötter och parmesan.
MATTIAS SÄRNHOLMS MATKASSE
Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Godis
− Räkor, ca 30:-
− Färsk bläckfisk, ca 20:-
− Papadelle, ca 5:-
− Cocktailtomater, ca 10:-
− Färsk spenat, ca 10:-
− Valnötter, ca 10:-
− Ost, ca 20:-
− Marshmallows, ca 10:-
− Choklad, ca 15:-
TOTAL: 130:-
Ingredienser
- 50 g valnötter
- 1 msk persilja, hackad
- 100 g babyspenat
- 3 schalottenlökar
- 1 msk balsamvinäger
- parmesanost, hyvlad
Gör så här
- Valnötter på plåt med olivolja salt o peppar, 250 grader. Ta ut låt svalna.
- Blanda med hackad persilja. Skölj babyspenat, strö tunt skivad charottenlök - blanda med balsemico och vinäger.
- Strö över valnötter och hyvlad parmesan.