Äppelpaj med vitchoklad kräm
Äppelpaj med vitchoklad kräm
10 ingredienser
En smarrig efterrätt med äpplen och krämig vit choklad. Mums!
CARIN DA SILVAS MATKASSE
MEN detta VILL jag gärna äta:
Allt med kyckling, ingefära, pasta, och alla desserter…..
Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Kycklingfilé, ingefära, kanelgifflar (konstigt jag vet) pasta
− Kycklingfilé ca 40:-
− Chili ca 3:-
− Lime ca 5:-
− Ingefära ca 10:-
− Vit choklad ca 20:-
− Spenat ca 10:-
− Vattenkrasse ca 10:-
− Äpple ca 5:-
− Fullkorns pasta ca 5:-
TOTAL: 108:-
Ingredienser
- 2 äpplen
- malen kanel
- strösocker
Smuldeg:
- 75 g margarin
- 1 dl strösocker
- 2 dl vetemjöl
- 0,5 tsk bakpulver
- 0,5 tsk vaniljsocker
Vit chokladkräm:
- 1 vit chokladkaka
- 1 limefrukt
Gör så här
- Riv den vita chokladen och blanda med rivet limeskal i yoghurten.
- Skär äpplen, strö över kanel och lägg i smörad form.
- Strö över smuldeg och grädda i ugn tills den fått fin färg.
- Servera med den vita chokladkrämen.