Chokladfudge med dulce de leche

Chokladfudge med dulce de leche
Sara Aasum Hultberg
Sara Aasum Hultberg

Chokladfudge med dulce de leche

6 ingredienser

30 m + tid att stelna

Chokladfudge med dulce de leche, pretzels och flingsalt blir pricken över i till jul!

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 300 g mörk choklad
  • 397 g dulce de leche (karamelliserad mjölk)
  • 25 g smör
  • 100 g mjölkchoklad (till topping)
  • 2 dl pretzels, salta
  • ca 0,5 krm flingsalt

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Smält chokladen över ett vattenbad.
  2. Tillsätt dulce de leche samt smör och rör till en jämn smet.
  3. Häll ut smeten i en form som är ca 25x25 cm stot. Låt stelna i minst 4 timmar.
  4. Smält mjölkchokladen och bred ut den över fudgen.
  5. Toppa med pretzels och flingsalt.