I samarbete med Philadelphia

Cheesecakebollar med pepparkakssmul

2 röster
24 st
Cheesecakebollar med pepparkakssmul
Foto: Camilla Hamid

Godaste snittarna till glöggminglet eller julfikat - tryfflar av cheesecake rullade i pepparkakssmul.

Visa mer
24 st

Du behöver

  • 300 g Philadelphia classic naturell
  • 50 g smör, rumstempererat
  • 20 pepparkakor (128 g)
  • 5 dl florsocker

Garnering

  • ca 20 pepparkakor, att rulla i

Gör så här

  1. Mixa samman pepparkakor, Philadelphia classic naturell, smör och florsocker till en jämn smet.
  2. Ställ i frysen för att stelna minst 4 h, men gärna över natten.
  3. Rulla till jämnstora bollar och ställ på en bakplåtspappersklädd bricka som får plats i frysen. Låt stå i frysen i minst 30 minuter innan du rullar dem i krossade pepparkakor.
  4. Servera direkt eller förvara i kylskåpet.
2 maj 2018

Laddar fler recept