Carpaccio med äpple, parmesan och pepparrotskräm

0 röster
15 min
4

En frisk och fruktig sommarstart. /Carin da Silva

Vintips från Carin
Carolina Semillion, art nr 6666, 69 kr

Carin bjöd även på

Halstrad Tonfisk


Champagnesorbet



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
15 min
4
4 portioner

Du behöver

  • oxfilé
  • 2 st äpplen
  • parmesanost
  • crème fraiche
  • pepparrot

Gör så här

  1. Låt en snäll man i charken banka ut oxfilén till fina carpaccio bitar.
  2. Blanda pepparroten med crème fraichen efter smak, tillsätt salt och peppar.
  3. Riv äpplen och parmesanost.
  4. Lägg krämblandningen, äpplena och parmesanen på carpaccion.
  5. Servera med en limeskiva.
20 juni 2011

laddar fler recept

Laddar fler recept