Carpaccio med äpple, parmesan och pepparrotskräm

Carpaccio med äpple, parmesan och pepparrotskräm
Foto: TV4

Carpaccio med äpple, parmesan och pepparrotskräm

0

5 steg att laga

5 ingredienser

15 min

En frisk och fruktig sommarstart. /Carin da Silva

Vintips från Carin
Carolina Semillion, art nr 6666, 69 kr

Carin bjöd även på

Halstrad Tonfisk


Champagnesorbet



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • oxfilé
  • 2 äpplen
  • parmesanost
  • crème fraîche
  • färsk pepparrot

Gör så här

  1. Låt en snäll man i charken banka ut oxfilén till fina carpaccio bitar.
  2. Blanda pepparroten med crème fraichen efter smak, tillsätt salt och peppar.
  3. Riv äpplen och parmesanost.
  4. Lägg krämblandningen, äpplena och parmesanen på carpaccion.
  5. Servera med en limeskiva.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Klassisk lasagne med Grana Padano

4 rätter som räddar januari

När julen är över och allt känns trist - då äter du det här!

Läs mer