Brysselkålsbullar

12 röster
30 m
4-6

Ugnsrostad brysselkål med honung och ströbrödstäcke. Ett roligt sätt att servera ett vegetariskt alternativ till julköttbullarna.

Visa mer
30 m
4-6

Du behöver

  • 500 g brysselkål
  • 2 dl ströbröd
  • 3-4 ägg
  • 1 dl grädde
  • 3 msk senap (eller mer för starkare smak)
  • salt
  • peppar
  • socker
  • honung, att doppa brysselkålen i
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Blanda ihop ströbröd, ägg, grädde och senap till en massa. Smaka upp med salt, peppar och socker.
  2. Doppa brysselkålen i honung och toppa med ströbrödsblandningen. Lägg i en form och grädda i ugnen ca 15-20 min på 200 grader.
17 december 2018
Våra bästa erbjudanden i butiken

laddar fler recept...

Laddar fler recept...