Fin vit fisk

0 röster
45 min
4

Kryddad med wasabi, sesam och saffran. Fisken serveras på en bädd av blomkål, purjolök och champinjoner, under ett täcke av haricots verts och knaperstekt bacon. /Blossom Tainton

Vintips från Blossom
Jules Muller Gewurztraminer 6702

Blossom bjöd även på

Kaneldoftande morotssoppa


Sabayonnegratinerade bär



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
45 min
4
4 portioner

Du behöver

  • purjolök
  • blomkål
  • champinjoner
  • Fin vit fisk, till exempel kolja eller sej
  • haricots verts
  • buljong
  • smör
  • bacon
  • Wasabi/sesamkrydda
  • Saffran, en nypa
  • Salt
  • svartpeppar
  • parmesan

Gör så här

  1. Lägg ner allt utom bacon i en ugnsfast form.
  2. Klicka över med rikligt med smör.
  3. In i ugnen i cirka 20 minuter.
  4. Knaperstek bacon under tiden och lägg den sedan på hushållspapper för att rinna av.
  5. Strö sedan på fisken när den kommer ut ur ugnen eller servera i en skål vid sidan om.
  6. Servera med en fräsch grönsallad.
31 maj 2011

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept