Barbeque wrap
Barbeque wrap
12 ingredienser
20 m
Ingen sommar utan smarriga mackor och wraps! Med pulled pork, avokado, sallad och ost blir det här mackornas macka.
Se Daniel Lindeberg laga receptet

Ingredienser
- 360 g pulled pork (se tips för recept)
- 2 dl majonnäs
- 4 tortillabröd (se tips)
- 0,5 isbergssallad, grovt skuren
- 1 dl ost, riven (gärna cheddar)
- 2 avokador, skivad
- 1 silverlök, grovt hackad
- 0,5 jalapeño, färsk och supertunt skivad
- 20 blad färsk koriander
- ev 0,5 dl barbequesås
- salt
- peppar
Gör så här
- Blanda ihop pulled pork och majonnäs. Fördela köttet så att blir väl blandat med majonnäsen.
- Stek tortillabröden i en torr gjutjärnspanna (se tips för recept).
- Lägg rikligt med isbergssallad på tortillabröden och toppa med pulled pork, ost, avokado, silverlök, jalapeno och koriander.
- Rulla ihop tortillabröden till wraps. Ät dem direkt eller rulla in dem i aluminiumfolie och ta med dem på picknick.
Tips! Här hittar du Daniel Lindebergs recept på tortillabröd och pulled pork .