Täck vildsvinskarrén till hälften med vatten i en gryta.
Tillsätt soja, salladslök och ingefära.
Låt sjuda under lock tills köttet är mört, ca 3 timmar.
Dra sedan isär köttet till strimlor med två gafflar.
Låt sedan köttet svalna.
Topping
Skär salladslöken i tunna strimlor och lägg i en skål med iskallt vatten.
Rosta sesamfröna.
Rosta och mortla sichuanpeppar.
Dressing
Lös upp socker och salt i soja och vinäger.
Vispa ner lite tahinipasta i taget till en len dressing. Det är lätt hänt att dressingen separerar och blir grynig, tillsätt i så fall bara lite kallt vatten.
Tillsätt resten av ingredienserna utom sesamfröna och blanda väl.
Om dressingen får stå ett tag innan servering kan oljan separera från sesampastan, vispa i så fall bara upp dressingen med lite kallt vatten så går den ihop igen.
Nudlar
Koka upp vatten, stäng av värmen och lägg i nudlarna.
Låt nudlarna ligga i vattnet tills de är klara, ca 3–15 minuter. Tiden beror på nudlarnas kvalitet, tjocklek och färskhet. Smaka dig fram.
Låt de färdiga nudlarna ligga i kallt vatten tills det är dags att lägga upp.
Servering
Lägg nudlarna i botten på ett serveringsfat och arrangera gurkstrimlorna ovanpå.
Lägg en hög av köttstrimlor ovanpå gurkan och nudlarna.
Slå dressingen rikligt över köttet.
Toppa med den avrunna salladslöken, sesamfrön och sichuanpeppar samt ringla över lite rostad sesamolja.
Vid serveringen rör traditionellt husmor eller husfar hop allt på fatet till en harmonisk enhet färdig att kasta sig över.