Gratinerat potatismos med tryffel

Foto: Tv4
Gratinerat potatismos med tryffel
6 ingredienser
10 min + 10 min i ugn
Hotta upp Felix klassiska potatismos med riven parmesan, finhackad persilja, smör och lite tryffelolja. Det blir ett riktigt lyxtillbehör till finmiddagen, och ingen kan ana att det bara tog några minuter att göra!
Ingredienser
- 6 port Felix Klassiskt Potatismos
- 9 dl vatten, kokande
- 100 g smör
- 50 g parmesanost
- 1 kruka persilja
- 1 tsk tryffelolja (efter smak)
Gör så här
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Koka upp vattnet och smält smöret.
- Vispa ihop vattnet med potatismospulvret.
- Finhacka persilja och riv parmesan. Vänd ner i moset tillsammans med tryffelolja. Smaka av och tillsätt eventuellt mer tryffelolja efter smak.
- Lägg i 6 st enportionsformar. Strö över lite mer riven parmesan och grädda i ugnen ca 10 minuter tills moset är gyllene!
TIPS!