Baguette med mozzarella och ugnsbakade tomater

Foto: Zeta
Baguette med mozzarella och ugnsbakade tomater
7 ingredienser
15 min + 20 min i ugn
Härlig surdegsbaguette med krämig mozzarella och söta ugnsbakade tomater. Perfekt till picknick, som förrätt eller en somrig lunch.
Ingredienser
- 8-10 körsbärstomater
- Zeta BreOliv
- 1 baguette, ca 20 cm
- 0,5 förp Zeta Mozzarella Di Bufala Campana
- basilika
- flingsalt
- nymalen svartpeppar
Gör så här
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Halvera körsbärstomaterna och lägg i en ugnsfast form.
- Ringla över olivolja, salt och nymald svartpeppar. Rosta ca 20–25 minuter tills de får lite färg.
- Dela baguetten på längden och bre på BreOliv.
- Bryt över mozzarellan.
- Lägg på tomater och basilika.
- Salta och peppra lätt.
TIPS!