Jultapas - baconlindade dadlar

Jultapas - baconlindade dadlar

3 ingredienser

25 min

Det här tilltugget är fantastiskt gott - när sött och salt möts i en perfekt kombination! Servera tillsammans med en varm, alkoholfri glögg från Blossa!

Alkoholfritt tips från Blossa!
Blossa produkt

Alkoholfritt tips från Blossa!

Servera alkoholfri glögg från Blossa till decembers alla mysiga glöggstunder!

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 200 g dadlar, färska
  • 140 g bacon, skivat
  • 35 g rucolasallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Kärna ur dadlarna och halvera baconskivorna på längden och linda in dadlarna med baconskivorna.
  3. Lägg dadlarna på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i mitten/ övre delen av ugnen i cirka 15 minuter.
  4. Ta ut dadlarna och lägg upp dem på ett fat med rucola.
TIPS!
Alkoholfritt tips från Blossa
Blossa header

Alkoholfritt tips från Blossa

Se fler goda och inspirerande recept till glöggstunderna i december >>

Läs mer