Grönkålschips

Anna Skipper
Anna Skipper

Grönkålschips

11

5 steg att laga

4 ingredienser

20 min

Rosta egna grönkålschips i ugnen med örter och olivolja.

Se fler recept från

Du är vad du äter


Ingredienser

portioner1 skål
  • 10 blad grön kruskål
  • olivolja
  • havssalt
  • blandade torra örtryddor (efter smak)

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Pensla en plat med olivolja.
  3. Skär bort den grova mittnerven på kålen och skär resten av bladet i mindre, chipsiga bitar.
  4. Rosta i ugnen ca 15 minuter tills de är krispiga. Rör om då och då.
  5. Krydda med örtkryddor och havssalt. Servera i en skål.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
ViktVäktarna ät smart2

Goda, enkla knep!

Ät smartare - här är tipsen som gör kroppen glad

Läs mer