Fisk med smak av Italien

50 röster
ca 30 m
Fisk med smak av Italien
Foto: Jenny Grimsgård
ca 30 m

Du behöver

  • 2 dl spenat, hackad och fryst
  • 400 g vit fiskfilé
  • 10 soltorkade tomater
  • 4 dl crème fraîche
  • 2 msk tapenade
  • 2 tsk grön pesto
  • 3 dl ost, riven smakrik
  • salt (efter smak)
  • peppar (efter smak)
  • dillvippa, till garnering

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg spenaten i botten på en smord ugnsform och lägg fisken ovanpå.
  3. Strimla de soltorkade tomaterna och blanda med crème fraîche, tapenade och pesto.
  4. Salta och peppra.
  5. Bred crème fraîche-röran ovanpå fisken och toppa med ost.
  6. Gratinera i mitten av ugnen i 20–25 minuter. Servera och njut!
6 september 2011