Fisk med smak av Italien
Fisk med smak av Italien
10 ingredienser
ca 30 m
De italienska smakerna av soltorkade tomater och tapenade passar utmärkt till vit fiskfilé. Servera med blomkålsris eller blomkålsmos och en enkel grönsallad.
Se fler recept ur boken
Ingredienser
- 2 dl spenat, hackad och fryst
- 400 g vit fiskfilé
- 10 soltorkade tomater
- 4 dl crème fraîche
- 2 msk tapenade
- 2 tsk grön pesto
- 3 dl ost, riven smakrik
- salt (efter smak)
- peppar (efter smak)
- dillvippa, till garnering
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg spenaten i botten på en smord ugnsform och lägg fisken ovanpå.
- Strimla de soltorkade tomaterna och blanda med crème fraîche, tapenade och
- pesto.
- Salta och peppra.
- Bred crème fraîche-röran ovanpå fisken och toppa
- med ost.
- Gratinera i mitten av ugnen i 20–25 minuter. Servera och njut!