Små rödbetor med wasabidipp

Små rödbetor med wasabidipp
Foto: TV4
Anna Skipper
Anna Skipper

Små rödbetor med wasabidipp

4

4 steg att laga

5 ingredienser

10 min

Ett hett tillugg när du har vännerna över på drinkbjudning.

Se fler recept från

Du är vad du äter


Ingredienser

portioner20 st
  • 0,5 kg färska hela rödbetor, små
  • 0,5 tsk havssalt
  • 3 tsk wasabipasta
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 2 msk gräslök, hackad

Gör så här

  1. Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka 20-30 minuter. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalet.
  2. Skär dem i önskad storlek och trä upp på varsin pinne. Strö över havssalt.
  3. Blanda samman wasabipasta med yoghurt och hackad gräslök. Kyl 20 minuter innan servering.
  4. Servera dippen till rödbetorna.
TIPS!
läs mer
Vad är blått vin

Vad är blått vin?

Vad är egentligen blått vin - och hur smakar det?

Läs mer