Enkel nudelwok med bladspenat och frasigt stekt tofu kryddad med paprika toppad med salta jordnötter och färsk koriander. Äggnudlarna går att byta mot dina favoritnudlar.
Skala och skiva lök och riv vitlök. Stek lök och vitlök mjuka i olja i en stor stekpanna. Ta upp och lägg åt sidan.
Smula tofun och stek den gyllene i olja i pannan.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Tillsätt paprikapulver och lökblandningen i tofufräset. Blanda runt.
Häll därefter i soja, fisksås, socker och en skvätt vatten. Låt koka ihop ca 30 sekunder.
Tillsätt spenaten och blanda runt, stek 1 minut. Rör ner de kokta nudlarna och blanda runt.
Servera med jordnötter och koriander.
Glöm inte att matsortera skal från lök och vitlök samt rester från koriandern för en mer hållbar matlagning, och njut av dina goda nudelwok. /Köket-redaktionen