Wrap med rödbetor, valnötter och getost

2 röster
8 wraps
8 wraps

Du behöver

Rödbetskräm

  • 400 g rödbetor
  • 300 g mjuk getost
  • salt och peppar

Citronbulgur

  • 3 dl bulgur
  • 0,5 citron, skal och saft
  • 1 dl tranbär
  • 0,5 dl granatäpplen
  • 2,5 dl rostade valnötter, hackade

Servering

  • 8 fullkorns- eller majstortillor
  • 4-6 stora spenatblad, delade

Gör så här

  1. Rödbetskräm
    Skala rödbetorna, skär i klyftor och lägg i mixern och mixa stötvis några gånger tills de är finhackade. Tillsätt mjuk getost. Mixa ytterligare 1-2 minuter, smaka av med salt och peppar.
  2. Citronbulgur
    Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen.
  3. Blanda färdigkokt bulgur med finrivet citronskal, citronsaft, tranbär, granatäpplen och valnötter och rör så att allt blandas.
  4. Montera wraps med rödbetskräm, citronbulgur, spenat och tortillabröd.
10 juni 2018

Fler goda recept