Wrap med krabbfyllning

Wrap med krabbfyllning
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Wrap med krabbfyllning

15 ingredienser

Servera en wrap som förrätt eller skär den i mindre bitar och bjud som drinktilltugg. Du kan också svepa in den i plastfolie och ta med på utflykten.

Ingredienser

portioner
  • 1 burk salladskrabba
  • 2 msk gurka, finhackad
  • 1 tomat
  • 0,5 tsk mynta, finhackad
  • 1 salladslök
  • 2 msk majskorn
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 tsk röd spansk peppar, finhackad
  • 0,5 tsk färsk koriander, hackad
  • 1 tsk limefrukt, saft, pressad
  • 2 msk crème fraîche
  • 0,5 tsk malen spiskummin
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 tortillabröd

Gör så här

  1. Skålla, skala och hacka tomaten, hacka gurkan och skär salladslöken fint.
  2. Rör ihop krabbköttet med tomat, gurka, lök, majskorn, limesaft, majonnäs och crème fraiche. Krydda med mynta, chilifrukt, koriander, spiskummin, salt och peppar.
  3. Bred ut krabbfyllningen på tortillas och rulla ihop, lägg med skarven nedåt. Låt dem ligga i kylen och vila. Skär upp dem i bitar före servering.