Använd en stekpanna eller plateau, minst 20 cm i diameter, med lock.
Smält 30 g smör i pannan.
Salta fläskfilén med 1 tsk salt och vrid några varv vitpeppar från kvarn över dem. Mjöla dem lätt.
Lägg filéerna i pannan precis när smöret börjar ta färg.
Stek dem runt om i ca 20 min i lagom stark värme på spisen (eller i ugn, 220 grader). Ös dem ofta.
Tag upp fläskfiléerna och lägg dem på ett fat. Håll dem varma.
Lägg 20 g smör i samma stekpanna och stek den finhackade schalottenlöken på svag värme ca 2 min under omrörning med en träslev eller liknande. Tillsätt därefter 2 msk hackad persilja och till sist senapen.
Tillsätt vitt vin och låt det hela få ett uppkok. På så sätt får man med alla smakämnena. Häll även i vispgrädden och låt sjuda i ca 2 min. Smaka av senapssåsen och tillsätt ev mer salt och peppar.
Skiva upp helstekt fläskfilé och fördela senapsgräddsås över dem.