14 ingredienser
Vintips
Château Bouscassé
Nr 2204, 92p
En stadig, stabil och superb klassiker på bolagshyllan. Huvudrollen innehas av druvan tannat som tillsammans med cabernet sauvignon och cabernet franc bjuder på inslag av skogsbär, vilda örter, hallon, friska syror och häftig strävhet. Köttgryta, ja tack!
Gardo & Morris Hawkes Bay Reserve Syrah
Nr 92495, 92p
Detta vin uppvisar en hög klass med komplexitet, djup och intensitet. Det bjuder på en palett med vilda hallon och saftiga jordgubbar som möter inslag av höstlöv och en subtil sälta, vilket ger en unik karaktär. Vi kan antingen tänka oss att lagra detta vin i några år för att låta smakerna utvecklas ytterligare, eller att avnjuta det luftat tillsammans med en mustig köttgryta.
Le Hurlevent Châteauneuf-du-Pape
Nr 2291, 92p
Ett mycket spännande vin i den stora floran av tyngre viner från Châteauneuf-du-Pape utan skymmande fathantering. Ung stil med mycket frukt som kommer vinna på ytterligare år i källaren. Friskt fruktigt och gott i den nya skolan av viner från området. Ett vin som passar mycket väl till vår svenska gastronomi