Vin artikel lila vindruvor vingård

Vinpoddarna du inte får missa

Det är en djungel av poddar där ute. Matpoddar, pastapoddar, dryckespoddar och givetvis vinpoddar! Här har vi samlat 5 svenska vinpoddar med fokus på mat och vin, italienska viner, vinhistorier och mycket mer. Perfekt att lägga på minnet för dig som vill lära dig mer om vin!

Dela en flaska med Alf & Petter

”Artisten och entreprenören Petter Alexis Askergren & vingurun och skribenten Alf Tumble pratar om livet med vin, musik & träning."

Lyssna här!

Vin och Vi

"Två gånger i månaden bjuder vi - två vinentusiatster, på noga utvalda viner i ett försök att guida eventuella lyssnade till bättre vinupplevelser utan att spendera en förmögenhet. Det bjuds även på skratt, tjafs och matupplevelser.” Podden behandlar ett ämne varje avsnitt, så här kan du välja vad du är intresserad av. Viner från Spanien, druvan Barolo eller Prosecco? 

Här hittar du podden!

Vinpratarna

”En podcast med fokus på vin, men också om andra drycker, mat, nyheter, tips och inspiration” Podden slutade sändas i december 2019, men det finns 146 smarriga avsnitt att sätta tänderna i, så bara att sätta igång!

Börja lyssna direkt

Vin för Rookies

”För dig som älskar vin men vill få en bättre kunskap om denna dryck och dess olika varianter. Vår expert Thomas Holstein är din värd i en rapp podcast där ingen fråga är för dum, ingen fråga är för svår. Nytt avsnitt varannan fredag. Skål och välkomna!”

Lyssna på Vin för Rookies!

Italienpodden

"Italienpodden är en podcast om italienskt in, mat och människor. Vin- och resejournalisten Åsa Johansson leder oss genom Italiens mångfald av druvor och smaker." 

Lyssna här!