Viltskavsgryta med pasta

0 röster
4
Viltskavsgryta med pasta
Foto: TV4

Vilt-, älg- och renskav är en perfekt grund i en snabblagad gryta. Praktiskt att ha hemma i frysen inför de snabblagade måltiderna.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 250 g viltskav
  • smör till stekning
  • 1 gul lök
  • salt och malen vitpeppar
  • 50 g färska champinjoner
  • 200 g matlagningsgrädde

Till servering:

  • 4 portioner pasta
  • hackad persilja
  • 0,5 dl lingon

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet
  2. Skala och hacka löken. Bryn viltskaven på hög värme, ställ sedan köttet åt sidan och fräs löken. Häll kött och lök i en gryta, krydda med salt och peppar. Fräs svampen och blanda ner den i grytan, tillsätt grädden och låt koka ihop några minuter.
  3. Servera grytan genast tillsammans med pasta, lingon och persilja.
11 maj 2009
Höstkampanj

laddar fler recept

Laddar fler recept