Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Vilda älgbiffar
Foto: TV4
Vilda älgbiffar
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
11
ingredienser
Jägarmat!
Fest
Viltkött
Så väljer du rätt kött i köttdisken
Ingredienser
portioner
7-800 g älginnanlår (eller biff)
salt
svartpeppar
malen koriander
6-8 enbär, krossade
Tillbehör:
1 l skogssvamp (t ex trattkantareller)
2 gula lökar, skivade
salt
peppar
0,5 krm strösocker
lingon
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skär lövbiffar av köttet, enklast om det är halvfruset. Krydda med salt, peppar, koriander och enbär.
Stek löken med matfett i en panna. Strö på en nypa socker. Stek sen svampen klar och blanda med löken.
Stek biffarna ca 3 min på var sida och servera med tillbehören.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut