Vegopytt med karamelliserad lök
Vegopytt med karamelliserad lök
7 ingredienser
20 m
Pytt i panna är en klassisk rätt som går att variera i det oändliga! Här bjuder Josefin Bäck på en härlig vegopytt med karamelliserad lök, tomat, fetaost och örter.
Ingredienser
- 2 gula lökar
- 0,5 dl vatten
- 2 tomater
- 600 g vegopytt
- 1 förp fetaost
- dill (färsk, fryst eller torkad)
- persilja (färsk, fryst eller torkad)
Gör så här
- Stek löken på medelhög värme tills den blivit mjuk. Häll sedan i 0,5 dl vatten.
- När vattnet avdunstat tillsätter du hackad tomat. Stek tills allt blivit riktigt mjukt.
- Häll i vegopytten och stek vidare enligt anvisningarna på påsen.
- Avsluta med att smula över fetaost, hackad dill och persilja.