• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Vegetariska enchiladas med rotsaker och getostkräm

Vegetariska enchiladas med rotsaker och getostkräm
Foto: Köket
FELIX
FELIX

Vegetariska enchiladas med rotsaker och getostkräm

8 steg att laga

9 ingredienser

25 m

Enkel och snabb vardagsmiddag - enchiladas med vegetarisk pytt, rödbetor, getostkräm och honung.

Sponsrat innehåll:

FELIX veggie pytt är gjord på svensk potatis och bra råvaror utan tillsatser som tillagas i Skåne.

Felix vegetarisk pytt produkt ny

Ingredienser

  • 6 tortillabröd
  • 350 g Felix vegetarisk pytt
  • 3 rödbetor, kokta
  • 200 g getost
  • 2 dl crème fraîche
  • 2-3 msk honung
  • ev oregano

Servering

  • sallad
  • tomat

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll upp 350 g (halva påsen) Felix Vegetarisk pytt i en skål och låt tina lite.
  3. Skär förkokta och skalade rödbetor i små bitar.
  4. Mosa 150 g av getosten tillsammans med crème fraiche. Spara resterande getost för att toppa med.
  5. Fördela vegetarisk pytt, rödbetor och getostkräm på 6 tortillabröd.
  6. Ringla lite honung över all fyllning och rulla ihop till enchiladas. Fäst med tandpetare om det behövs.
  7. Strö över getosten och gratinera i ugnen i 10-15 minuter, eller tills de fått fin färg.
  8. Garnera eventuellt med lite färsk eller torkad oregano. Servera tillsammans med en sallad.
Tips!
Couscoussallad med morotsbullar FELIX

Goda recept från Felix