I samarbete med FELIX

Vegetariska enchiladas med rotsaker och getostkräm

3 röster
25 m
4-6
Vegetariska enchiladas med rotsaker och getostkräm
Foto: Köket

Enkel och snabb vardagsmiddag - enchiladas med vegetarisk pytt, rödbetor, getostkräm och honung.

Visa mer
25 m
4-6

Du behöver

  • 6 tortillabröd
  • 350 g Felix Vegetarisk pytt
  • 3 rödbetor, kokta
  • 200 g getost
  • 2 dl crème fraiche
  • 2-3 msk honung
  • eventuellt oregano

Servering

  • sallad
  • tomater

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll upp 350 g (halva påsen) Felix Vegetarisk pytt i en skål och låt tina lite.
  3. Skär förkokta och skalade rödbetor i små bitar.
  4. Mosa 150 g av getosten tillsammans med crème fraiche. Spara resterande getost för att toppa med.
  5. Fördela vegetarisk pytt, rödbetor och getostkräm på 6 tortillabröd.
  6. Ringla lite honung över all fyllning och rulla ihop till enchiladas. Fäst med tandpetare om det behövs.
  7. Strö över getosten och gratinera i ugnen i 10-15 minuter, eller tills de fått fin färg.
  8. Garnera eventuellt med lite färsk eller torkad oregano. Servera tillsammans med en sallad.
Tips!
Couscoussallad med morotsbullar FELIX

Goda recept från Felix

17 augusti 2018
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept