• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Vegetarisk Bolognese

380 röster
Vegetarisk Bolognese
Foto: Frida Wismar

Du behöver

  • 300 g quornfärs
  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 400 g krossade tomater vitlök och örter [1 burk]
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 0,5 dl crema di balsamico
  • 1 dl vatten
  • olja, till stekning
  • salt (efter smak)
  • peppar (efter smak)

Gör så här

  1. Riv morötter och lök på rivjärn och fräs med quornfärs i ca 5 minuter.
  2. Tillsätt vatten, balsamico, krossade tomater, tomatpuré och koka upp.
  3. Låt puttra ca 7 minuter.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med pasta och parmesan.
21 december 2009