Varma chips med hemgjord dipp

5 m
4 - 6
Spela video Varma chips med hemgjord dipp
Foto: Jessica Frej

Det var hos min väninna Linda som jag första gången åt varma chips, jag måste medge att jag först tyckte idén lät lite märklig men när jag smakat tyckte jag det var genialiskt! Ihop med en krämig tryffeldipp blir det världens bästa chipsupplevelse! /Jessica

Tips! Smulad fetaost med tryffelsmak blandad med crème fraiche blir också en supergod dipp om du inte vill köpa en hel flaska tryffelolja.

19 november 2017
5 m
4 - 6

Du behöver

  • 2 dl crème fraiche
  • 0,5 tsk tryffelolja, välj en med lite högre prislapp de är godast
  • 0,5 krm salt
  • 1 krm svartpeppar, nymalen
  • 1 påse lantchips, saltade

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ihop ingredienserna till dippen och häll upp i en snygg skål.
  3. Lägg chipsen i en ugnssäker form eller skål. Värm chipsen i 1–3 minuter. Det går väldigt fort så ha koll. Servera direkt.
Kommentera receptet

Fler goda recept